مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی قانونی گرفتن ارثی که با قولنامه تقسیم شده

سلام ما 3 ورثه هستیم اموال مزرعه و باغ و خانه روستا و دو قطعه زمین روستا و چهارپایان هستش پنج سال قبل دوتا از ورثه ها اون ورثه دیگر رو مجبور کردن که قولنامه ای رو امضا کنه که بگه من هیچی سهمی نمیخوام وفقط میتونم از مزرعه سهم بگیریم الان ما گواهی انحصار وراثت داریم و میخوایم با افراز تقسیم رو انجام بدیم ولی اونا سند اموال رو بهمون نمیدن و میگین شما نمی تونین هیچی سهمی بگیرین چون قبلا قولنامه رو امضا کردین و سندها رو به اسم خودمون ثبت کردیم الان چجوری می تونم اقدام کنم که همه رو بتونم سهیم بشم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه بعد از فوت اقرارنامه ای مبنی بر دریافت سهم الارث امضا شده باشد امکان مطالبه نخواهد بود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است