مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام
سال 93 دو فقره چک بابت درج تبلیغات به یک شرکت تبلیغاتی دادم قبل از چاپ تبلیعاتم درخواست فسخ کردم البته شفاهی ولی شرکت قبول نکرد و کار بدون رضایت من انجام شد به صرفه داشتن قرارداد و فقط بخشی از اون انجام نشد منم گذاشتم چکها برگشت خورد بدون مسدودی و حسابم خراب شد ...
حالا بعد از 4 سال رفتم لاشه چکها رو بگیرم اصل مبلغ سودشو میخوان
آیا راهکاری برای ابطال چکها هست؟هیچ اقدامی جز برگشت از سمت اونا انجام نشده
لطفا راهنمایی فرمایید