مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری ساکنین مجتمع در تعمیر لوله های آب و تخریب واحد طبقه همکف

با سلام مالک واحد طبقه همکف در مجتمع 14واحدی هستم و مسئول بلوک خود طبقه چهارم هست و شاه لوله اصلی اب واحد از انباری و واحد اینجانب به بالا رفته و نظر به اینکه لوله های گالوانیزه بعد از 15سال پوسیده شده اند و ملک اینجانب درحال تخریب بدلیل ترکیدگی هایی درکل لوله کشی است و نه مسئول بلوک و نه ساکنین حاضر به پرداخت وجه جهت تعویض لوله کشی هستند و هر روز کنتور اب کم و یا شبها کامل اب میبندند راهش چیست ایا میتوانم لوله اصلی راقطع کنم تا پول جمع اوری بشه و کل هزینه تعویض لوله اصلی 2تومان میشه. چکار کنم. شرمنده منتظر جوابم و باتشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بدون حکم دادگاه لوله رانبندید،برای اخذوجه ازطریق شورای حل اختلاف اقدام کنید.موفق باشید