مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی وجه در حساب بانکی

سلام بنده کالای خانگی دارم و بیشتر فروش من اینترنتی هست. یک مشتری برج 1 پول برای من زد و من محصول رو تحویل باربری دادم الان نزدیک 40 روزه ابلاغیه آمده و الان چند روزه اندازه مبلغ مشتری که واریزی داشته مسدود شدن بنده بارنامه باربری رو دارم. باید چی کار کنم؟
مگر میشه الکی به همه شکایت کرد که ایشون شکایت کردن از من؟

پاسخ ها :

مسدودی وجه در حساب بانکی مسدودی وجه واریزی خرید و فروش اینترنتی کالا مسدودی حساب