مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام ، خانم بنده پس از 23 سال زندگی خانه را ترک نموده و در دادگاه شهرستان و استان نیز با توجه به عدم تمکین محکوم شده و رفته درخواست نفقه داده باز هم به علت عدم تمکین محکوم شده و الان حدود 8 ماه است تنها زندگی میکنم آیا ایشان میتونه بره دادگاه و بگه من میخوام تمکین کنم و برگردم من میتونم قبول نکنم و بگم دیگه نمیخوام با این زندگی کنم و طلاق هم نمیدم اون وقت به ایشون نفقه شامل میشه؟ و میتونه درخواست مسکن علیحده کنه؟ متشکرم

پاسخ ها :

نيره  شيخ زاده

سرکار خانم نيره شيخ زاده :

سلام .نسبت به زمانیکه از شما تمکین نداشتند نفقه ای به ایشان تعلق نمیگیرد ولی چنانچه به زندگی مشترک برگشته و تمکین نمایند مستحق دریافت نفقه خواهند بود.تهیه مسکن در حد شان زوجه نیز جزء نفقه می باشد