مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین زن

با سلام یک سال و نیم هست که عقد کردم و تصمیم دارم منزلی بگیرم اما همسرم میگه که پشیمون شده و نمی‌خواد بهیچ وجه با من زندگی کنه ، و گفته در صورت رای دادگاه به عدم تمکین هم حاضر نمیشه وارد منزل من بشه , من هم نمی‌خوام ازش جدا بشم و دوسش دارم، میخواستم بدونم درصورتیکه نخواد بیاد خونه من رای دادگاه بنفع ایشون هست یا من ؟ و اصلا اجازه همچین کاری و دادگاه بهش میده؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر تعیین محل زندگی با زوجه نباشد و در شروط ضمن عقد نیامده باشد زوجه چنین حقی ندارد .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است. می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوجه تمکین نکنه حکم الزام به تمکین صادر میشه.
اگر زن تمکین نکنه مستحق نفقه نیست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر زوجه تمکین نکنه حکم الزام به تمکین صادر میشود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی دارد...
از پنل مشاوره تلفنی استفاده بفرمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حکم به الزام به تمکین صادر می گردد و نففه تعلق نخواهد گرفت

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نگه داشتن زن به زور در زندگی معمولا تهدیدات و اسیب های بعدی را به دنبال دارد و بعضا اخلاقی