مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین .. خیانت مجازی

سلام. خانم بنده 2سال پیش به بهانه طلاق خونه رو برده پیش مادرش ولی جدا. ما اشتی کردیم الان دوسال تا یه حرفی میشه لباسامو میندازه کوچه این اواخر لباسامو فرستاد خونه پدرم..نه میره طلاق بگیره. منم قبولم نداره. جلو دروهمسایه ابروریزی میکنه...تو اینستا عشق اولشو دنبال کرده بهش میگم چرا این کارو کردی.. جلو مادرم میگه خوب کاری کردم عشقمه دوسش دارم. گوش به حرفام نمیده یارانشو جدا کرده مستمری بچه معلولم 3سال پنهون کرده .. لطفا راهنمایی کنیدممنون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام، اگر میتوانید‌ عدم تمکینش را ثابت کنید دادخواست تمکین دهید یا میتوانید با پرداخت حقوق مالی از وی جدا شوید در ارتباط با مستمری فرزند نیاز به توضیح بیشتر است.. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر و دقیقتر می توانید تماس بگیرید‌.موفق باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست تمکین دهید تا نفقه به زوجه تعلق نگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا یک منزل مستقل با تمام وسائل تهیه نمایید و دادخواست الزام به تمکین زوجه را مطرح نمایید و ..

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از تهیه منزل مستقل و اثاث البیت دادخواست الزام به تمکین درخواست نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست تمکین دهید تا نفقه به زوجه تعلق نگیرداگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق مشاوره خانواده به حل مسائل بپردازید
با مهیا نمودن مقدمات تمکین مانند مسکن و... الزام به تمکین مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است با مشاور خانواده صحبت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از مشاور خانواده کمک بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعیین محل زندگی با مرد است مگر خلاف ان شرط کرده باشید یک خانه با وسایل مهیا و الزام به تمکین وی را بخواهید در غیر اینصورت اگر تمایل دارید میتوانید گواهی عدم امکان سازش بگیرید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام بهد از مهیا کردن وسایل زندکی و مسکن الزام به تمکین نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. دادخواست عدم تمکین دهید و نشوز ایشان را ثابت کنید. و یا با گرفتن گواهی عدم امکان سازش اقدام ب طلاق ایشان کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از مشاور خانواده کمک بگیرید منزل مستقل تهیه کنید و در صورت عدم سازش همسرتان دادخواست تمکین مطرح نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با تهبه منزل مستقل دادخواست الزام به تمکین ایشان را مطرح نمابید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سلام شما باید ابتدا یک منزل مستقل با تمام وسائل تهیه نمایید و دادخواست الزام به تمکین زوجه را مطرح نمایید.