مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی کارمند به دلیل بیماری اعصاب و روان

سلام کارمند بانک دولتی هستم با 19 سال سابقه بیماری دو قطبی دارم از اولین مراجعه به پزشکم یک سال میگذرد یک بار بستری داشتم به مدت 4روز. همچنین شکستگی بنت قدیمی در استخوان متاکاربال شست دست راست دارم که نقص حرکتی مفصلی را دارد. میتونم اقدام کنم برای از کار افتادگی؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق بیمه درخواست خود را پیگیری کنید