مشاوره حقوقی رایگان - حقوق از کار افتادگی

با سلام
با 20 سال کارمندی در بانک، به علت بیماری اعصاب و روان، در مهرماه سال 98 از کار افتاده شدم.
اما حقوق دریافتی 23 روز محاسبه کردند. (از کار افتاده بیمه ای)
آیا من که در کمیسیون بیمه، بیماریم مورد قبول و از کارافتاده اعلام کردند؛ نباید حقوق 30 روز کامل را دریافت بکنم؟
بیمه من خدمات درمانی است.
آیا من حق شکایت دارم؟ به چه ارگانی باید شکایت کنم جهت احقاق حقم؟
با سپاس از راهنماییتان.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به دیوان عدالت اداری در خصوص تصمیم کمیسون اعتراض دهید