مشاوره حقوقی رایگان - شکایت قصور پزشکی

سلام همسرم سه سال پیش عمل فتق شکم کرد دکتر تو همان عمل گفت چربی شکمش هم بر میدارد و جدا هزینه آزاد میگیرد و بعد مدتی جای بخیه ها کبود شد گوشت مرده شد. دکتر تو مطب گوشت ها رو چید گفت گوشت جدید می آورد بعد چندسال خوب میشود و الان بعد سه سال جاش مانده شکم همسرم بد فرم شده همراه با درد و خجالت و... اقدام کردم شکایت کردم آیا فایده دارد؟ ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام موارد قصور پزشکی کاملا بستگی به نظریه کمیسیون پزشگی دارد