مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت بچه

سلام. آیا با در دست داشتن فایل صوتی گوشی که شوهرم من و پسر سه ساله ام تهدید کرد که به پدرم زنگ زد و گفت من دخترت و اون خونه رو به آتیش میکشم و گفت خودم پسرم درست کردم خودم هم با چاقو گردنش میبرم به نظر شما برای گرفتن حضانت این فایل تاثیری داره؟ که بعد از هفت سالگی بچه ام هم حضانت اش بگیرم؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام این نوع پرونده ها خیلی شانس برندا شدن ندارند باید طرح دعوا کنید و ببنید در مسیر پرونده چه پیش می آید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
به تنهایی کافی نخواهد بود ولیکن در کنار سایر دلایل و مدارک موثر است.