مشاوره حقوقی رایگان - اداره کاریابی

باسلام پسر بنده حدود شش ماه پیش از طریق سایت درج آگهی به کاریابی در صادقیه تهران مراجعه کرد مبلغ 1800000هزار تومان ازش دریافت کردن اونو هر جا فرستادن برا کار اون شرکت گفت نیاز به نیرو ندارند در واقع سر کاری بود والان پول رو پس نمی‌دن واحدها میکنن پدرشون قاضی وهر غلطی میخوای بکن چکار کنم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام میتوانید مطالبه کنید البته متن قرارداد شما نیز مهم است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا باید بررسی شود که موسسه کاریابی مجوز دارد یا خیر و همچنین بین شما قراردادی نوشته شده یا خیر.
اگر مجوز نداشته و قراردادی ننوشته باشید ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.