مشاوره حقوقی رایگان - سند تک برگ

سلام سیصد متر زمین بر هست و قابل تفکیک، ورثهٔ دختر هستم، 18 متر بهم میرسه میخام مغازه بزنم، برای دریافت سند تک برگ چ مراحلی باید طی کنم؟ آیا اگه بقیهٔ ورثه بفروشند میتوانم سهم زمینم را برای خودم مغازه بزنم؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید با ورثه توافق کنید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شاید بشه به این راحتی نیست،باید دادخواست تقسیم ارث بدهید یا درخواست سند مشاعی به اداره ثبت بعد به شهرداری مراجعه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اداره ثبت تقاضای افراز زمین را نمایید اگر قابل افراز نبود نمی توانید سهم خودتان را بدون رضایت شرکا بسازید ولی سند مشاعی تک برگ می توانید بگیرید .
برای اخذ ا!لاعات بیشتر در صورت تمایل تماس بگیرید