مشاوره حقوقی رایگان - تعداد بیشتر طبقات همسایه

سلام خسته نباشید ما چند سال پیش خانه خودمونو ساختیم 5 طبقه الان همسایه های کناری اقدام به اشتراک ساخت کردن متراژ زمینشون 300 متره اما از ما دو طبقه بالاتر میخوان بسازن و جلوی دید مارو میگیرن متراژ کوچه هم 8 متریه میخواستم بدونم کارشون قانونیه که شهرداری دو طبقه از ما بالاتر جواز داده؟ ممنون

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

سلام. اعطای طبقه در پروانه ساختمانی می بایست بر اساس طرح تفصیلی منطقه باشد و شهرداری اختیار اعطای طبقه مازاد ضوابط طرح تفصیلی را ندارد.