مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

شش ماه پیش پیامی برام اومد حاوی ی لینک بود.متاسفانه لینک باز کردم برای سهام عدالت بود مورد کلاهبرداری قرار گرفتم .بعداز شکایت و رفتن پرونده به دادسرا و پلیس فتا شهرمون..پرونده به دادسرای تهران رفت..چندروز پیش پیام اومد تصمیم نهایی دادسرا..که فردی رو پیدا کردن اسم طرف آدرس طرفم زدن..در پیام زده متشکی عنه..به اتهام کلاهبرداری ..سوالم اینه ایا دادسرا این فرد معرفی دادگاه میکنه یا باید دوباره شکایتی بکنم بر علیه این متشکی عنه..ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

پرونده مسیر خودش را از دادسرا به دادگاه طي میکند منتظر ابلاغيه دادگاه باشید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شکایت مجدد لازم نیست و به پرونده رسیدگی خواهد شد.