مشاوره حقوقی رایگان - آراء غیابی

بنده بدهی داشتم که در تاریخ اردیبشت 1400 پرداخت کردم در مهر ماه برایم رای صادر شده بابت خسارت تاخیر ..تا زمان صدور رای درصورتی که 5 ماه زودتر پرداخت صورت گرفته زمان کرونا به علت بیماری شدید و عدم حواس از قرار معلوم رای مشاهده شده چند روزی که اقدامات اجرایی صورت گرفته متوجه واقعی رای شده ام به علت اینکه خسارت میبایست تا زمان پرداخت محاسبه میشد .حال میشود تقاضای واخواهی کرد؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

اگر رای را مشاهده کردید حضوری است و قابل واخواهی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر چون به منزله ابلاغ قانونی است واخواهی برای رای غیابی است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر رای مشاهده شده باشد قابل واخواهی نیست.