مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به افشای رابطه

سلام و عرض خسته نباشید
بنده متاهل هستم و مدتی در یک فروشگاه کار میکردم و یک آقا از همکاران من که ایشونم متاهل هستن، با ترفند های مختلف وارد رابطه با من شدن من اولش خیلی پا فشاری کردم باهاش برخورد کردم اما گفت کاری میکنم که از کار بیکار بشی، البته بصورت غیر مستقیم میگفت. طوری که شب و روز به من ابراز علاقه میکرد و منم گول خوردم و وارد رابطه شدم، حالا من از این موضوع واقعا پشیمونم و احساس گناه داره داغونم میکنه و میخوام همه چیز تموم بشه، ولی این آقا بازم اصرار داره به ادامه این رابطه کثیف، با عکس هایی که از من گرفته منو تهدید میکنه که زندگیتو بهم میریزم، توروخدا بگید من چکار کنم من نمیخوام همسرم بفهمه اشتباه بزرگی کردم و میدونم که مقصرم، اگه همسرم بفهمه هم اونو هم منو میکشه. توروخدا کمک کنید ....

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به یک وکیل مجرب و قابل اعتماد مراجعه کنید تا مشکل شما را حل کند