مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به افشای رابطه نامشروع

سلام من یه دختر 16 ساله هستم که به اتفاق دوستم برای اولین بار با مردی 25 ساله دوست شدم و مدتی بعد از ارتباط از من تقاضای رابطه جنسی کرد و من اول مقاومت کردم اما ذهن منو شستشو داد و من تن به رابطه جنسی با ایشون دادم که بعد از مدتی به دلایلی از هم جدا شدیم و حالا بعد از یه مدت منو از طریق دوستام تهدید میکنه به اینکه عکسا و لباسایی که خونه اون جا مونده رو به پدر مادرم نشون میده و من هر چی از ایشون میپرسم که دلیل این رفتار چیه جواب درستی نمیده من باید چه رفتاری کنم تا این آقا دست بردار بشه و اینکه من همچنان پرده بکارتمو از دست ندادم هنوز و رابطه جور دیگری شکل گرفته بوده

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام مطابق ماده 669 قانون مجازات اسلامی : هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از این که به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد ؛ به مجازات شلاق تا 74 ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد. از طریق شکایت کیفری بر علیه ایشان اقدام نمایید تا درس عبرتی باشد برای ایشان تا بدین شیوه از دختران سوء استفاده ننماید