مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع

با سلام چند ماه پیش برای برادرم ابلاغیه اومده مبنی بر تحصیل مال از طریق نامشروع و برادرم اصلا از موضوع خبر ندارد و خودش هم شهرستان هست یک نفر از تهران شکایت کرده نه طرف رو میشناسد و تا حالا تهران هم نرفته است. لایحه فرستادیم تا پرونده رو بفرستند شهرستان تا این جا پیگیر شویم هنوز جواب ندادند.لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام چون از جزییات پرونده مطلع نیستین بهتراست به شعبه مربوطه مراجعه و پیگیری کنید