مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اتهام

سلام. بنده حدود 5 ماه با عموی خود شراکت داشتم که وجه شراکت خود را 70 میلیون نقد دادم و مادر و برادرم شاهد بودن و اینکه تو این 5 ماه بنده تعداد 22 حلب پنیر از سردخانه برداشت کردم و به فروشگاه تحویل دادم و جنس به غذاخوری و فروشگاه تحویل میدادم که 35 میلیون به حسابم واریز کردن و از کارت حساب کارت خوان مغازه 22 میلیون طی 4 ماه و تعداد 12 فقره کارت به کارت انجام شده به حسابم واریز شده الان که رابطه با عموم خراب شده شکایت تحصیل مال از طریق نامشروع و خیانت در امانت کرده که تو بازپرسی تحصیل از طریق نامشروع رد شده و توسط دادگاه تایید شده و نظریه کارشناس ها ی دادگستری بدوی و 5 نفره این بود که من بدون اطلاع شاکی پنیرهارو از سردخانه آوردم و به نفع خودم فروختم و بدون اطلاع شاکی جنس فروختم و 35 میلیون به حسابم واریز شده و کارت مغازه رو بدون اطلاع شاکی برداشتم و کارت به کارت کردم اما هیات سه نفره نوشته پنیرها طبق رسید فروشگاه ها به مقصد رسیده و پولش رو شاکی دریافت کرده و از وجه واریزی به حسابم رسید دادم که شاکی اطلاع داشته مشتری به حسابم پول واریز میشد ولی در کل فعلا رابطه شراکت محرز نشده و حتی رابطه کارگری و کارفرمایی هم محرز نشده چون نه پولی داده و نه بیمه و حالا دادگاه شش ماه حبس تعزیری خیانت در امانت داده منم اعتراض کردم رفتم تجدید نظر اونا هم با این مدارک از بنده دفاعیات سرقت گرفتن
خلاصه سوالم اینه که اولا تجدید نظر می تونه خیانت در امانت رو به سرقت تبدیل کنه ؟؟؟
و دوماد شاهد و مستندات دارم از 10 نفر و فروشگاه که شاکی از همه موارد اطلاع داشته ولی کلا نه شهود منو قبول کردن و اینکه مستندات رو دادم ولی انگار ندادم
حال تجدید نظر چه تصمیمی میگیره و رای چی میده ؟؟؟
و من چگونه میتونم دفاع کنم برم دیوان ؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما خیلی طولانی است و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

همه چیز بستگی به دفاعیات شما و ادله و مدارک در دادگاه تجدیدنظر خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله دادگاه تجدیدنظر می تواند نوع اتهام را تغییر دهد ولی برای اتهام جدید آخرین دفاعیات و تفهیم اتهام باید صورت گیرد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید دفاعیات خود را بیان کنید بهتر است برای دفاعیات تجدیدنظر از وکلا درخواست لایحه نویسی کنید