مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال از طریق نامشروع

با سلام شخصی با دروغ که فلان کس که قاضیه پسرعموی منه و زمین و خانه زیاد دارم و با توجه به اینکه افرادی دیگه سفارششو کردن، چند چک از من گرفته. که قرار بوده برای چک ها تضمین بزاره وگرنه در غیر اینصورت چک هارو برگردونه.ولی چک هارو گرفت که تضمین بیاره ولی این آقا رفته که رفته و جواب تلفن هاشم نمیده.یکی از چکها برگشت خورده.و منو تهدید میکنن که جلبتو میگیریم ، من باید چیکار کنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شروط شما بابت برگرداندن چکها مکتوب شده است طبق همان نوشته دعوای متقابل مطرح نمایید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

سلام دوست عزیز ، برای دریافت پاسخ صحیح می بایست ابعاد بیشتری از مساله را مشخص نمایید ، اولا مشخص نمایید که این چکها را بابت چه چیزی به ایشان داده اید ، از فحوای کلام شما به نظر می رسد که گویا قرار بوده ایشان کاری برای شما انجام دهد و احتمالا این چکها بابت اجرت انجام آن کار یا آن کارها به ایشان داده شده لذا این موضوع باید مشخص شود و در عین حال باید مشخص نمایید که اگر این چکها ، اجرت انجام کار است ، آیا طرف مقابلتان آن کار را انجام داده یا خیر ؛ همچنین باید مشخص نمایید که آیا بابت چکهایی که داده اید ، رسید دریافت کرده اید ؟ آیا قرارداد داشته اید ؟ آیا شاهد یا شاهدانی که ناظر این رد و بدل کردن چکها بوده باشند دارید یا خیر؟ اگر بابت این چکهایی که داده اید ، نه قراردادی داشته باشید و نه رسیدی و نه شاهدی داشته باشید ، در اینصورت طبق ماده 265 قانون مدنی ، اصل بر مدیونیت خواهد بود یعنی اصل بر این خواهد بود که شما بدهکار ایشان بوده اید و این چکها را بابت بدهی خود به وی داده اید با این توضیحات و با این فرض که فاقد رسید و قرارداد باشید ، در اینصورت با توجه به اینکه ظاهرا بنا بوده تا طرفتان تضمین بدهد و نداده ، می توانید طرح شکایت کیفری خیانت در امانت نمایید یعنی باید بگویید که این چکها دست طرف مقابل ، به امانت بوده تا زمانی که ایشان تضمین بدهد و از این طریق شکایت خود را پیش ببرید . در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با اینجانب تماس حاصل فرمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست خود را مطرح نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید درخواست استرداد لاشه چک را تقاضا نماید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورت محقق بودن سایر شرایط شکایت کلاهبرداری مطرح نمایید