مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به دلیل واریز وجه کلاهبرداری

با سلام و ادب اینجانب تعداد دو عدد سکه در سایت درج آگهی فروختم و خریدار با عجز و لابه عنوان کرد نمیتونه خودش بیاد و تاکسی میفرستد و من هم سکه هارو به تاکسی تحویل دادم و از تاکسی در هنگام تحویل سکه عکس گرفتم و راننده رفت فرداش حساب من رو مسدود کردند از طرف فتای آذربایجان غربی ظاهرا پول رو از حساب یکی برداشت کردند و به حساب من واریز کردند و اون هم رفته از من شکایت کرده حالا آیا دادگاه من رو مجبور میکند پول رو بپردازم ؟ من که هم سکه ام رفته هم پولم برود ؟بعد اون شخص زده رو لینک آلوده و حسابش رو هک کردند من باید تاوانش رو بدهم ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. ابتدا شما باید پول شخص قربانی را پس بدهید و شما هم باید از شخص خریدار ، شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نا مشروع کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام دو تا راه حل دارید یا می‌تواند پول را پرداخت کنید و بعدا علیه ایشان شکایت کنید یاداینکه دفاعیات خود را داشته باشید