مشاوره حقوقی رایگان - طرفم 5 ساله بدهی داره ولی میگه نمیدم و شونه خالی میکنه

سلام پدر من توی کار مرغ هست،پنج سال پیش دو برادر از پیشش مرغ بردن و چون آشنا بودن گفتن بعدا میدیم ما هم اونجا فقط فاکتور مینوشتیم.بعد از چند وقت که پول رو ندادن پدرم رفت درب خونشون ولی گفتن نمیدیم پدر من هم عصبی شد و پلاک ماشینشون رو آورد اونا هم شکایت کردن و 300 تومن پدرم خسارت داد از اون موقع تا الان که من امروز زنگ زدم بهشون اول گفتن اشتباه زنگ زدید بعد گفتن نه بدهی نداریم زعدشم گفتن اونموقع دادگاه پدرت رو 10 میلیون جریمه کرد و ما بیحساب شدیم.
خواستم ببینم میتونم با فاکتور شکایت کنم ازشون
اگه آره چطور؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله می توانید با داشتن فاکتور دادخواست مطالبه وجه بدهید