مشاوره حقوقی رایگان - باسلام به شما سهم ارث

باسلام پدرم سال1354فوت کرده وماخواهروبرادرها خبرنداشتیم که پدرم ارث داردبدین صورت که من پسرهستم طبق برگی درمدارک پدرم دیدم به اداره ثبت واسنادماهان بخش کرمان مراجعه کردم چون منزل درروستای لنگرازتوابعه ماهان است واداره ثبت گواهی صادرکردکه پدرم مقدار38سهم یک هشتم از96سهم داردکه اجل فرصت ندادازثبت مامور ببردجی پی اس بزندوالان پسرعمویم درمنزل سکونت داردنه سندنشان می دهدکه ازمرحوم پدرم خریدندنه می گذارندمامورثبت کارانجام دهدوهروقت رفتم حتی باماموردعوامی کندمن چگونه می توانم کارانجام بدم وضمنا اداره ثبت گفته فقط جی پی اس بخوردسندتک برگ شماصادرمیشودوکیل هم بردم که رسوایی کردخواهشمندم راهنمایی فرماییدچون میگویداگرکسی بیایدمی ترسم کسی طوری بشودحتی پای مردن هم ایستاده باتشکرخداطول عمربه شما بدهدمن که پسراخری هستم 59سالم نه سندنشان می دهدنه می گذاردکسی بیاید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به پاسخ استعلام ثبت که پدر شما را مالک شناحته و هم اکنون در تصرف پسر عمویتان است ، می توانید از ایشان شکایت ممانعت از حق و تصرف عدوانی کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید بررسی کنیم چرا که مسائل ملکی به گونه ای نیست که صرف سوال و جواب کوتاه شما را به راه حل نهایی سوق دهد