مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام
در صورت فوت پدر خانواده اموالی که به نام پدر باشد بین وراث با توجه به انحصار وراثت تقسیم میگردد؟ واگر بین خانواده برگه دستی نوشته و امضاء کرده باشن (بعد فوت پدر) در صورت معترض بودن احدی از وراث آیا می توان اموال را دوباره تقسیم نمود ونوشته قبلی باطل گردد؟ در این خصوص چه کاری باید انجام بشه ؟ ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر یکبار تقسیم شده باشد و همه امضا کرده باشند ، دیگر قابل تقسیم مجدد نیست مگر اینکه همه دوباره قبول کنند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام زمانی که شخصی فوت میشود قائم مقام متوفی در امور مالی ورثه هستند و اگر توافقی کنند که به کسی بیشتر یا کمتر مال برسد مشکلی نیست به شرطی که همگی رضایت داشته باشند