مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام
بنده یکسال پیش تصادف کردم و رای دادگاه ک صادر شد میزان خسارت و افت قیمت خودروی دیگر 100میلیون شده ک محکوم شدم .
حالا دادگاه برای دریافت این مبلغ چطور دریافت میکند خودرو را توقیف و مزایده گذاشته؟ یا اینکه از طریق بیمه خودرو ک 100میلیون مالی کردم دریافت میکند؟؟
و خودرو را میتونم انتقال دهم ب اقوام خود ک توقیف نشود چون ک یه خودرو دارم و یه حقوق ماهانه.
ممنونم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بیمه دارید از بیمه تا سقف تعهدات پرداخت میشود و بابت مابقی شما باید خسارت را بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پس چه کسی جبران خسارت مردم را بکند اگر هر کس از مسولین کار خود فرار کند چه اتفاقی خواهد افتاد اکر بیمه داشته باشید بیمه پرداخت میکند

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با سلام خدمت شما
ابتداعا بایستی بفرمایین که ایا بیمه نامه و گواهینامه مجاز رانندگی داشته اید یا خیر
اگر ببمه نامه دارید سقف تعهدات مالی ، جانی و تهعدات راننده به چه میزان در بیمه نامه ذکر گردیده است
اینکه بایستی بفرمایین‌ مقصر شما بودید یا خیر
تا بهتر بتوان به سوال شما بزرگوار پاسخ مناسب لحاظ نمود .

سعید ظفربخش

جناب آقای سعید ظفربخش:

با سلام
در صورت کفاف بیمه خودرو خسارت تامین و در غیر اینصورت امکان توقیف خودرو از طرف خسارت دیده محتمل ست

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

بیمه تا سقف تعهدات مالی خسارت را جبران میکند،بقیه بر عهده شماست

آيلين  نوراللهي

سرکار خانم آيلين نوراللهي :

با سلام در صورتی که بیمه ی خودرو خسارات رو جبران می‌کند اولویت با اخذ خسارت از بیمه است.لکن در صورتی که بیمه مسوولیت را بر عهده نگیرد همانند سایر دعاوی مالی پس از ارجاع به دادورز مربوطه بدوا حسابها توقیف شده و اموال هم تا سقف مبلغ توقیف می‌گردد.خودرو هم جزو اموال محسوب میشود که در صورت نبود مبلغ در حسابهای بانکی توقیف سیستمی و فیزیکی از طریق پلیس راهور انجام خواهد شد که در این موارد مصالحه با طرف مقابل جهت پرداخت برای شما آسان‌تر خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بیمه داشته باشید خسارت بدنی از بیمه پرداخت می شود و افت قیمت را باید خودتان پرداخت کنید.