مشاوره حقوقی رایگان - سرقت طلا

سلام عید1402 وقتی که خونه نبودیم دزد اومده بود و هرچی طلا و ساعت مچی داشتیم برده بود و موقه ورود به خونه تلویزیون هم شکسته بود و این وسط حدود نزدیک به 100 گرم طلا از من دزدیده شد
باشکایت و این چیزا بعد از چند ماه پلیس دزد رو اورد درب خونه و دزد خونه مارو اعتراف کرده بود بعد گفتن دادگاه که تشکیل شد بیاید و موقه دادگاه ما رفتیم و قاضی گفت که دزد زده زیر همه چی و گفته تحت شکنجه بودم و اعتراف اون دزد وارد نیست و کاری نمیشه کرد چون قانون اینه تا وقتی که بزنه زیرش نمیشه کاری کرد
سوالم اینه واقعا همچین قانونی وجود داره و درسته و ما کاری نمیتونیم بکنیم؟
اگه زده زیر اعترافاتش پس از کجا میدونه خونه منو دزد زده که مستقیم اومده در خونه؟
یعنی من همه مالم رفت هیچ کاری نمیتونم بکنم و دزد به زودی ازاد میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اقرار می‌تواند تحت شرایط و یا موارد خاصی صورت گرفته باشد لذا مقام دادگاه ملزم به تحقیقات بیشتر است نگران نباشید در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید