مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب یارانه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام وکلای عزیز که بی منت وقتشون را در اختیار همنوعان خود قرار میدهند..
سوال: راستیتش من از همسرم جدا شدم و ایشون بعد از 4 سال اقدام به شکایت و درخواست مهریشون و کردن و ما یه فرزند 3ساله داشتیم اونموقع ، که به هر ترفندی من و پیچوند و ازم وکالت طلاق تام گرفت، بچه، مهریه و ..... که 3روز بعد طبق وکالت رفت طلاق گرفت و تنها 3ماه تونست بچه رو پیش خودش نگه داره و خدارو شکر گفت بچه رو بیار ببر و از اون موقع بچه پیش منه و پسر هست، الان 12 سالشه، اینا جزئیات بود ، این رفت و آمد دادگاه ما یه دوسال ، سه سالی طول کشید و من پارسال محکوم شدم به پرداخت کل مهریه و من درخواست اعسار ، تعدیل ، شاهد ، قسم ، که واقعا نداشتم همه رو به دادگاه ارائه دادم که با این همه اعسارم قبول نشد و اونم هی مامور میاورد تا برج 10 پارسال 98 من و گرفتن .. من محکوم شده بودم به 15تا پیش 3 ماه یکی که جمع شده بود 23 تا و منم چیزی نداشتم بدم ، وقتی گرفتنم شهرستان بودم اوردنم تهران دادگاه خانواده فرداش قاضی اجرا احکام گفت چیکار میکنی گفتم ندارم بدم واقعا گفت برو زندان گفتم باشه، تا برادرامو پدر مادرم واقعا داشتن میمردن رفتن 25 میلیون قرض گرفتم 5تا سکه خریدن و من دوباره درخواست تعدیل مهریه دادم که سر وقت همراه با شاهدها رفتم و قاضی پذیرفت با این اوضاع دیگه پیش قسطارو ندم و 5ماه یه سکه، از دادگاه که اومدیم بیرون همسر اولم گفت من بخاطر پسرمون که پیش توست رضایت میدم و میبخشم، اما من خطی که به سامانه ثنا وصل بود خاموش بود، من حکمامو اطلاعی نداشتم فقط همین آخریه که اونجا دادن 5ماه یکی، دیگه خبر ندارم قبلش مادر بچم بهش تماس نمیگرفت اما از اون موضوع به بعد زنگ میزنه باهاش صحبت میکنه، براش یه گوشی خریده وگفت به بابات بگو دیگه اینور اونور نره من رضایت دادم و بخاطر تو بخشیدم، البته من این حکم و ندارم ، گوشیم که خط ثنا بهش بود روشن کردم هیچ پیامکی نبود.. و منم راستیتش رفتم شعبه گفت اخرین حکم همون بوده و ایشونم اعتراض نزده منم چون گفته بود میبخشم دیگه اعتراض نزدم، راستیتش رفتم اجرای احکام گفت اول کرونا بود که مسئولش نیستن جواب درستی ندادن و منم دیگه نرفتم، راستیتش ماه بعدش دیدم حسابی که مربوط به یارانه و معیشتم بوده بسته شده ، میتونم موجودی فقط از همون بانک بگیرم .. رفتم بانک گفت از حقوقی دادگاه بستن ؟ گفتم یعنی چی گفت باید بری اونجا، راستیتش منم یکم ترسیدم و نرفتم الان باید چیکار کنم ... بانک میگه فقط قسمت حقوقی بسته، میگم چقدر بدهکارم میگه نمیدونم باید بری اونجا بنظرتون چیکار کنم خیلی نیاز دارم کمکم کنین خدا بهتون بزرگی بده .. راستیتش الان حدود 2سال هم هست الحمدالله ازدواج مجدد کردم و ایشون هم حدود 6 سال اما ثبت نکردن تو شناسنامه اما همه میدونن حتی خودش به پسرمم گفته به ما هم گفت.

پاسخ ها :

محمد هادی جعفرپور

جناب آقای محمد هادی جعفرپور :

سلام به همسرتان بگید اگر رضایت دادی تاریخ مراجعه به دادگاه و اعلام رضا یا و بهتون بگه یا کپی رضایتنامه اگر هم نداد این روزها سخت نمیگیرن و می تونید از اجرای احکام بپرسید