مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد خصوصی

باسلام
کسی که وکیل نیست و قانوندان هستش و مشاوره میده کسی رو و مشاوره حقوقی داده و قرار شد دویست میلیون از سهم الارثم گرفتم به طرف بدم و با رضایت هردومونم هست چطور میشه قراردادی بنویسیم که طرفی که فقط مشاوره بهم میده و وکیل نیست برای ایشون مشکلی پیش نیاد؟
چه چیزی رو باید بنویسیم که برای هر دومون و بخصوص طرف مشاور برایش مشکلی پیش نیاد؟
و من مشاوره گیرنده چه تعهدی باید بهش بدم کتبی که خیالش از من که میخوام بعد از گرفتن سهم الارثم بهش پول بدم راحت بشه؟
خیلی سپاسگزارم.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر ایشان وکیل نیستند چطور میخواهند در دادگاه حق شما را بگیرند ؟اگر بحث وعده و وعید و تضمین گرفتن حکم باشد بسیار مراقب باشید.چراکه 200 میلیون برای مشاوره مشکوک است.مسایل باید بررسی شود.

پرسشگر :

بنده در جریان هستم که ایشون وکیل نیست و خودش هم بهم گفت وکیل نیست ولی چون بهم مشاوره قانونی و درست بهم داده و دوستمه کارمو داره راه میندازه خودم مایلم به دوستم 200 م بدم

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

قرارداد مشاوره حقوقی طبق ماده 10 قانون مدنی
ایشان اگر چنین حقوقدانی هستند که در مبحث ارث به نحو عملی شما را به درستی ارشاد کنند، قطعاً می بایست تحریر یک قرارداد خصوصی مشاوره را هم بلد باشند