مشاوره حقوقی رایگان - پایه سنوات

با سلام
از سال 92 به مدت 7 سال است که بعنوان نیروی شرکتی در یکی از ادارات دولتی مشغول کار می باشم و از سال 92 تا الان به بنده حقوق پایه (حداقل قانون کار ) رو دادن و برای من پایه سنوات رو حساب نکردن ما هم از ترس اخراج شدن چیزی نگفتیم امسال می خوایم حق خودمونو بگیریم و حقوق و دستمزد قانونی یک کارگر با 7 یا 8 سال سابقه کاری رو می خوایم می خواستم راهنمایی بفرمایین ... ممنون از سایت خوبتون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.به هییت تشخیص اداره تعاون شکایت وتمامی حق وحقوق 7ساله رامطالبه کنید.