مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام بنده پلی استیشن در سایت اگهی کردم یک نفر گفت راه من دور برام میتونی بفرستی گفتم اول پول پولرو به حسابم زد من هم پلی استیشن براش فرستادم بعد از 10 روز یکی زنگ زد گفت من 27 میلیون به حساب شما زدم بابت خرید روغن ماشین که متوجه شدیم طرف کلاهبردار شماره کارت منو به تعویض روغنی داده و اون برام پول زده و کلاهبردار خودشو به اون به عنوان پخش کننده روغن جا زده من تا اطلاع پیدا کردم رفتم قشم پولی که اون آقا به حساب من زده بود به همون شماره حساب واریز کردم و ازش رضایت گرفتم تو دفتره وکلیش که نوشته از من شکایتی نداره و چند نفر امضا کردن حالا الان برام شکوایه آمده حالا بنده باید چکار کنم میتونم از طرف شکایت کنم پولشو زدم این همه راه هم رفتم پلی استیشنمم رفته ولی باز برام شکوائیه اومده ایارضایت داده باز میتونه شکایت کنه البته خودش بنده خدا زنگ میزنم میگه هرجا باشه باز میام رضایت میدم وکلیش داره اذیت میکنه چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

جای نگرانی ندارد شما با رضایتی که از ایشان گرفتید و سند واریز وجه تبرئه خواهید شد