مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام وقت بخیر
بنده اتفاقی متوجه شدم همسرم( خانمم) 6 ماه قبل ازدواج توسط پلیس وقتی توی یک مهمونی مختلط بوده به جرم شرب خمر و فساد و فحشا بازداشت شده، ایا میشه به این موضوع اسثتناد کرد و حضانت بچه رو ازش گرفت و طلاقش داد؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام طلاق مستلزم پرداخت حقوق مالی زوجه است ولی در موضوع حضانت میتواند موثر باشد

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام
اگر به این کار ادامه میدند بله ، درغیر اینصورت گذشته ها گذشته

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

به این دلیل سلب حضانت نمی شود. حق طلاق با مرد است لیکن باید حق و حقوق زن را تعیین تکلیف کند.