مشاوره حقوقی رایگان - یک خط با چهار بخیه

من حدودا دوسال شش ماه پیش داخل یک خونه باغ کار میکردیم. در خونه ک داشتیم کار میزاشتیم اوستا کار زربه ب پشت در زد و. شیشه شکست افتاد روی دستم. ی تیکه دستم برش داد ک چهار تا بخیه خورد بعد ب روستا رفتیم داخل بهیاری روستا بخیه زدم. الان برای استخدامی نیروی انتظامی. گواهی پرونده این موضوع رو میخان رفتم بهیاری روستا بهم گفتن ما داخل بهیاری تشکیل پرونده نمی‌دیم الان موندم باید چیکار کنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

طرح شکایت مطالبه خسارات و دیه صدمات ناشی از کار بدهید رای دادگاه مشخص است