مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری رابطه نامشروع در فضای مجازی

با سلام وقت بخیر. همسرم از من شکایت رابطه نامشروع کرده و مادرش رو به عنوان شاهد آورده. من پیج اینستاگرامم رو پاک کردم و دوباره نصب کردم همچنین واتساپ و تلگرامم رو یعنی کلا دیلیت اکانت کردم. ایا قابل پیگیری هست یا خیر.

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام خیر قابل پیگیری نیست مگر از پیام ها اسکرین شات گرفته باشند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

بستگی به تشخیص مقام محترم قضایی یا خارج نویسی دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سرور مرکزی تلگرام در ایران نیست اما پلیس فتا تا حدودی قابل دسترسی است