مشاوره حقوقی رایگان - اثبات تهدید و توهین از طریق فیلم خارج نویسی شده دوربین مداربسته امکان پذیر می باشد.

با سلام خدمت تمامی عزیزان دادراهی و تشکر ویژه از زحمات و راهنمایی های ارزنده شما سروران گرامی.
من در یک شکایت مطروحه در مورد ضرب وجرح عمدی و توهین و تهدید که مبنی بر رای دادگاه با قرار دیه طبق نظریه پزشکی قانونی گردیده است و مابقی شکایت با تبرئه شخص خاطی که به علت عدم وجود و ارایه شاهد توسط بنده مواجه گردیده است آیا در فیلم دوربین مدار بسته شخص اقدام به زیر گیری توسط ماشین می نماید و بنده در تجدید نظر این مورد را به عنوان تهدید عملی عنوان نمودم و در فیلم کاملا مشخص می باشد که در ابتدا ایشان با سدراه باعث انحراف و توقف ماشین بنده میشود در این مورد در همین شکایت مطروحه میتوانم مورد خود را قابل دادرسی نمایم یا دوباره میتوانم در این مورد شکایت کنم و یا... راهنمایی نمایید لطفا

پاسخ ها :

اثبات تهدید به قتل با استناد به فیلم استناد به فیلم برای اثبات ضرب و جرح ضرب و جرح عمدی توهین تهدید