مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام و ارادت

زن و مردی که قبلا مزدوج بوده اند و 6 ماه است که طلاق گرفته اند.
در محل ملاقات فرزند (حکم دادگاه در طلاق غیابی با حق طلاق زن و حکم اجرائیات برای ملاقات از 4شنبه عصر تا جمعه عصر)
با توجه به حضور مامور کلانتری
فرزندان در جواب به مامور کلانتری برای رفتن با مادر، از رفتن با مادرشان خودداری میکنند، صورت جلسه 110 می شود.
خانم عصبانی شده به صورت و چشم مرد ضربه محکمی می زند،
بعد از این، مرد به پای خانم ضربه محکم می زند.
آن زن (وکیل است) به پزشک قانونی مراجعه کند و برای گزارش بگیرد
مرد با اینکه فرم ارجاع از کلانتری می گیرد، بدلیل شرایط مالی به پزشک قانونی مراجعه نکند
زن الان میگوید علیه مرد دیه بریده اند. و علیه مرد برای ضرب و جرح شکایت کرده است.
پرونده هم اکنون در مرحله شوراست.
شاکی (زن) شاهد و گزارش پزشک قانونی و ... ارائه داده است

مرد درخواست ویدئو از دوربین مدار بسته کرد.، متاسفانه فیلم آن روز مربوط به گذشته دور است و پاک شده است.

ولی مرد با گوشی، فیلم گرفته و کاملا مشخص است که اول زن حمله ور می شود.

در دادگاه ارایه این فیلم مجاز است؟
حکم مرد چیست؟

با تشکر

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام فیلم مذبور ممکن است بعد از تائید پلیس فتا پذیرفته شود و از موارد تخفیف مجازات بعلت تحریک زن باشد
حکم مرد دیه خواهد بود

پرسشگر :

سلام
تشکر از توجه و مطالعه متن ارسالی

در همین قضیه که مربوط به 5 دیماه 98 بوده اگر الان به پزشک قانونی مراجعه بکنم برای معاینه چشم نتیجه ای می گیرم؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار بسیار ارجمندم موافقم