مشاوره حقوقی رایگان - حق استفاده از آسانسور را ندارم

وقت بخیر بنده اپارتمانی خریده ام قولنامه ای که مالک زمین و سازنده مشارکتی ساخته اند دوواحد ان درطبقه دوم را فروشنده من خریده بودند که بعد از 6سال دوندگی ازطریق قانون از سازنده که تصرف کرده بود گرفتند و سازنده فرار کرده و یک مقدار بدهی بابت اسانسورراسازنده نداده وشرکت اسانسور هم چون استاندارد داده سندیکا اجازه قفل اسانسوررا نمیدهد من یکی از دوواحد را خریده ام مدیر ساختمان که همان مالک زمین است طبقه دوم راقفل کرده و دردادگاه هم شرکت اسانسوری و هم مالک گفته اند ماقفل نکردیم پس فقط اون ادم به عنوان مدیر میمونه که قفل کرده و ادعا میکنه چون فروشنده شمااز واحدهای سازنده خریده واو فرارکرده باید بدهی رااو پرداخت کند
این دفعه چه شکایتی کنیم ممنون میشم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه بهتر است که پرونده رویت شود