مشاوره حقوقی رایگان - صورتحساب ریز مکالمات

سلام خوب هستید می‌بخشید من از یکی از آشناها که ازش سفته هم دارم الان متوجه شدم که از یکی از سیم کارت‌های ایرانسلم که حدودا دو سال بلا استفاده بوده ازم ربوده و گاهی اوقات از آن استفاده می‌کنه الان میخواستم بدونم میتونم با گرفتن صورتحساب 6ماه تا یک سال گذشته به ریز مکالمات و اینکه از آنتن شبکه کدوم استان فعال بوده و یا نقطه زنی کنم که کجاست

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سوال و جواب پیچیده ای نیست بهتر است در حال حاضر سیم کارت را از طریق دفاتر پیش خوان دولت یا نمایندگی اپراتور مربوطه غیر فعال کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

صرفا تا 6 ماه گذشته را میتوانید پرینت مکامله وپیامک بگیرید