مشاوره حقوقی رایگان - استعلام گزینش استخدامی از دانشگاه فارغ التحصیل شدا

سلام.حدود 12سال من با آقایی که نسبتی
نداشتیم واصلا ارتباط دوستی هم نداشتیم دستگیرشدم اون آقا راننده بود ومن مسافر نیروی انتظامی مارو دستگیر کرد وتهمت رابطه نامشروع زد وصبح مارو دادگاه فرستاد بعدش هم دادگاه صدتومان جریمه کرد مارو وپرونده مختومه شد ولی بعد یکهفته نیروی انتظامی به دانشگاههم نامه زد ومعاونت دانشجویی منوخواست وبمن گفت نامه دادگاه رو فتوبگیر بیارمن هم نامه رو بردم واشتباه کردم ک فتوکپی نامه دادگاه رو دادم بهشون.الان بعد حدود 12سال آثاراون توی زندگیم مشهوده با اینکه سوپیشینه کیفری ندارم درجدید ترین استعلام کیفریم اما اون نامه آیا میتونه درپرونده من درج شده باشه ومنو از مراحل گزینش استخدامی ک امسال پیش رو دارم مردود کنه لطفا کمکم کنید تا حقم ضایع نشه