مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارشناس رسمی دادگستری

با سلام و احترام
من اخیرا با یک خودروی 206 تصادف کردم و بخوام خلاصه کنم راننده بعد از دریافت خسارت برای افت قیمت شکایت میکنه و درخواست کارشناس میده و من بعد از شرکت در دادگاه درخواست کارشناس مجدد میدم و دادگاه به من کارشناس معرفی میکنه که من بعد از پرداخت حق کارشناسی برای من پیام ارسال شد که در تاریخ فلان روز شما دم در دادگستری یا همون شعبه مد نظر منتظر کارشناس باشید.
در روز تعیین شده دو ساعت زودتر کارشناس با من تماس میگیره جویای این میشه که من کجام (شاکی من در کرج و خود کارشناس در کرج زندگی میکنند و من در تهران) ایشون به من میگن که من کرج هسم چون شاکی شما در کرج سکونت دارن من به همراه ایشون دارم به تهران میام و شاید ده دقیقه دیر کنم زمانی من رسیدم ایشون به همراه شاکی من دم در دادگستزی بودن و به من گفتن باید برای کارشناسی خودرو به تشخیص رنگ بره که این کار انجام شد و من مبلغ 500 هزار تومن به تشخیص رنگ بابت کارشناسی دادم و بعد در دادگاه بابت هزینه رفت و آمد 400 هزارتومن درخواست دادن که قاضی خیلی راحت تایید کرد من نمیدونم چرا من باید اینهمه پول بدم آیا از نظر شما تخلف انجام گرفته یا خیر؟من اگر قرار بود پول تشخیص رنگ بدم پس چرا یک تومن پول کارشناس دادم؟ پس این آقا چیکار کرد؟