مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ورثه

سلام وفت بخیر یک قطعه باغ نخل که دارای سند عادی است خرداد امسال 1402به مبلغ 150میلیون تومان ازپدرشوهرم درسن 80 سالگی طی مبایعه نامه ای خریداری کردم وثمن معامله را بطورکامل به حساب ایشان واریز کردم ولی فردای ان روزبخاطر مشکل مالی که برام پیش اومد مبلغی معادل 150میلیون تومان‌ ازایشان مطالبه کردم‌ وپدرشوهرم از همون حساب وهمون بانک که من ثمن‌ معامله را واریز کرده بودم بابرنامه گوشی این مبلغ را بهم قرض داد (محجور نبودن) قرارشد که‌ تا چندماه اینده به ایشان پرداختش کنم برگه ای جهت ضمانت بین ما تنظیم نشد به من اعتماد کامل داشت ولی متاسفانه سه ما بعد ازاین موضوع ایشان فوت کردندجریان را کامل به ورثه ایشان اطلاع دادم ولی بامخالفت وبدرفتاری ورثه‌مواجه شدم وگفتن شکایت میکنیم باغ را ازشما پس میگیربم چون ثمن معامله دوباره تحویل خودت شده براشون توضیح دادم اون معامله تمام شده این پول بعنوان قرض ازپدرتون تحویل گرفته ام والان میخاهم بطور کامل به شما پرداختش کنم قبول نمیکنند این ملک را جز اموال پدر به دادکاه معرفی کرداند واخراسفند قرارتحریر ترکه داداند الان اظهارنامه بفرستم یا خیر؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست الزام به تحویل و تسلیم مورد معامله ارایه شود هم چنین در دادگاه تحریر ترکه ورود ثالث کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دادخواست الزام به انتقال سند طرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد