مشاوره حقوقی رایگان - بیمه نکردن توسط کارفرما به لحاظ امضای قرارداد صوری

باسلام و عرض ادب
بنده حدود 6 ماهی هست که در دفتر خدمات الکترونیک قضایی مشغول بکار شدم و توسط مدیر دفتر به دادگستری معرفی و بعد مصاحبه و پر کردن فرم اجازه فعالیت و استخدامم رو در دفتر بلامانع اعلام کردن و بعدش مشغول بکار شدم منتها مدیر دفتر به بهانه های مختلف از بیمه کردن خودداری میکنه و این چند ماه هم حقوقم را 1/200/000 تومان به حسابم پرداخت میکنه حالا سوالم اینکه با وجود اون قرارداد صوری که مدت ان سه ماه هنوز باقی هست (مدت دار نوشته بودیم قرارداد رو) ایا میتونم به بیمه شکایت کنم و حق و حقوقم را طبق قانون کار بگیرم؟ یا بخاطر اون قراداد حقی نسبت به ان چندماه ندارم؟ و ایا مدیر دفتر میتونه به بهانه اینکه به بیمه گزارش دادم بخاطر حق بیمه ، منو اخراج کنه یا نه؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

در خصوص سوال بالام یادم رفت اون قرارداد که نوشتم این بود که مدیر دفترمون گفت برای مالیات باید قرارداد ارایه بدم براهمین به این بهانه مجبورمون کرد قرارداد رو امضا کنیم و تو قرارداد نوشته بود که رابطه کارفرمایی نداریم و از کارکرد دفتر 15درصد به من هرماه پرداخت خواهد شد ولی نه کپی قراردادو به من داده نه 15%رو باهام حساب میکنه و مدت اون قرارداد تا تیرماه 99می باشد.

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.تاپایان قراردادحق اخراج شما راندارد مگرعلت قانونی بوجود بیاید.پس ازپایان قرارداد,می تواند اخراجتان نماید.بهتره پس ازاخراج,علیه ایشان درهییت تشخیص اداره تعاون,شکایت ونسبت به کلیه حق وحقوق,والباقی مبالغ پرداخت نشده وبیمه اقدام نمایید.