مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت ثمن معامله خودرو

یه خودرو فروختم به x چندین ساعت قبل از عقد بیع از طرف y مبلغی به حسابم واریز شده که هیچگونه رابطه فامیلی با x نداره الان خریدار میگه پول y جای پول ماشین و تسویه
من با y مراوده مالی داشتم حتی چند روز بعدش هم بیشتر از اون پول بحسابش واریز کردم
هیچگونه رسیدی هم امضا نزدم بابت دریافت پول حتی تو بیع هم ننوشتم
حالا سندم نزدم میخواستم مطالبه ثمن بزنم کارم پیش میره؟

پاسخ ها :

اکبر عبادی

اکبر عبادی :

استان :

سلام به نظرم واریز کننده وجه معامله ای با شما نداشته و اصلا قبل از معامله هیچ گونه دینی ایجاد نشده بود تا به حساب شما از بابت ثمن خودرو وجه واریز بشه البته در قانون مدنی ایفای تعهد توسط غیر امکانپدیر هست منتها مشروط به اینکه دین ایجاد شده باشه در این صورت در صورت صدور اجازه از ناحیه مدیون حق رجوع به ایشون رو داره

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.همه مسایل باید در قراردا درج شود تا بعدها مشکل پیش نیاید.