مشاوره حقوقی رایگان - آزار جنسی پسرم در صف سرسره

پسرم که 13 سالشه در پارک ابی در صف سرسره بود یا اقایی که کار میکرد اون رو میمالید من از دور میدیدم قضیرو به مسئولشون گفتم. ایشون فیلم گرفت. ولی وقتی من زنگ زدم کلانتری فیلمو نشون ندادن و پاک کردن. مدرکی هم ندارم الان. خواستم ببینم پیگیری کنم؟ به جایی میرسد یا نه؟ شاید یک شاهد داشته باشم. جرم اون طرف چی میشه مجازاتش؟ بعد من پسررو زدمش اونم شکایت کرده ازم
ممنون میشم جوابمو بدید

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
دلائل شما برای اثبات ادعای آزارجنسی فرزندتان ضعیف است و نیاز دارید که دلائل بیشتری جمع آوری و ارائه دهید ولی با یک شاهد هم امکان طرح دعوی وجود دارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نیاز به مستندات دارید لذااگر همان یک شاهد هست میتوانید شکایت کنید