مشاوره حقوقی رایگان - معامله ماشین بدون قولنامه

با عرض سلام .بنده در سال 97 یک دستگاه تریلی از دوستم خریدم و کامل پولشو پرداخت کردم اونم به من وکالت کاری تعویض پلاک داد و پلاکشو عوض کردم .به علت اعتمادی که بهش داشتم قولنانه ننوشتیم .حالا بعد از 5سال شکایت برای ابطال سند کرده و میگه ماشین تا به امروز امانت پیشت بوده .و میگه وکالت کاری هم به این خاطر به من داده که پول بهش قرض دادم لطفا راهنمایی کنید باید چکار کنم

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
نیاز مبرم به وکیل جهت حضور در جلسه دارید.لطفا وکیل اختیار کنید.درصورت تمایل بنده هم درخدمتم.09331193187

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر در خصوص سوال شما بزرگوار نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت برای ارایه راهکار دقیق مشاوره تلفنی بگیرید