مشاوره حقوقی رایگان - قصور کادر بیمارستان

سلام وقتتون نیک 23 خرداد با 115 تماس گرفتم تا پدرم و به بیمارستان ببریم تشخیص دادند که عفونت ریه است و کرونا درصورتی که کرونا نبود وگفتند بخاطر نوسان ضربان قلب پدرم باید به کما بره تا بتونن ضربان قلب پدرم و کنترول کنند و تمام این مدت پدرم کاملا به هوش وحتی به ما گفت برید خونه بعد تماس گرفتند و خبر فوت پدرم و دادند و ایست قلبی ثبت کردند وخیلی اهمال کردند میخوام شکایت کنم ممنون راهنمایی میکنید

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
بله شکایت برای شما محفوظ است که از دوجنبه قابل پیگیری است جنبه انتظامی و جنبه کیفری که درصورت محکومیت به قصور پزشکی جنبه حقوقی (مطالبه دیه) نیز محفوظ خواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر در خصوص سوال شما بزرگوار نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت برای ارایه راهکار دقیق مشاوره تلفنی بگیرید