مشاوره حقوقی رایگان - اثبات نسب به سمت پدری

سلام وقتتون بخیر
بنده پدرم 1 سال فوت کردن و درخواست انحصار وراثت کردم و در حال حاضر مادر برادر و خواهرم مدعی شدن که فرزند خونده هستم و مدرکی برای ادعاشون ندارن در صورتی که اسم من در شناسنامه پدر (متوفی) و مادر و برادر و خواهرم هم هست بدون توضیحات حتی ثبت احوال هم رفتم با نامه دادگاه اونجا هم گفتن توضیحاتی در مورد فرزند خواندگی نه ثبت شده نه هست حتی رییس شعبه حصر وراثت هم در رای صادره خودش بنده رو فرزند پسری نسبی مرحوم خوانده و تایید کرده.
در کل مادر و برادرم دنبال درخواست دی ان ای هستن با اینکه هیچ مدرکی نسبت به ادعاشون ندارن سوال بنده اینه من میتونم درخواست دی ان ای قبول نکنم حتی با توجه به داشتن رای صادره از شورا حصر وراثت که بنده را فرزند پسر نسبی مرحوم هستم تایید کرده. و ایا من میتونم از برادر خواهر و مادرم جهت این تهمت شکایت کنم؟

سوال دیگه من اینه بر فرض ادعای برادر مادر درست باشه نسبت به همخون نبودن من با اونا ولی از سوی دیگه پدر مرحوم بنده شاید همسر صیغه ای داشته و من همخون با پدرم هستم الان که فوت کردن چجوری میشه اثبات نسب و درخواست دی ان ای به سمت پدرم کنم؟

با تشکر از صبوری و پاسخگویی شما

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
اصل بر نسب است و نفی آن می بایست اثبات گردد.چنانچه شکایت مادر و خواهر موجب هتک حرمت و جریحه دار شدن شما گردد حق شکایت محفوظ است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر در خصوص سوال شما بزرگوار نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت برای ارایه راهکار دقیق مشاوره تلفنی بگیرید