مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع غیر از زنا

سلام
من پسری 23ساله هستم با خانومی در پارک قرار گذاشتم مشغول صحبت کردن بودیم که مامور اومد و دختر فرار کرد و ماموران دنبالش کردند و او را گرفتند. مامور گزارش کرد همدیگرو بغل کردند و قاضی ما را به 99ضربه شلاق تعزیری محکوم کرده است.
برای تجدیدنظر خودمونم میتونیم بنویسیم یا باید ی هوکیل اعتراضو بنویسه یا اصن وکیل بگیریم و بر اساس ماده و قانون باید باشه؟
تا تاریخ 1397/02/10 حق اعتراض داریم
میخواستم بپرسم ما باید چیکار کنیم؟
لطفا کمکم کنید خیلی ممنون از سایتتون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال توصیه می شود جهت رهایی و یا کاهش مجازات اتهام نامشروع وارده در حوزه قضایی خود پرونده را به وکیل دادگستری باتجربه و بانفوذ بسپارید هر چند که این اقدام را باید در مرحله دادسرا انجام می دادید و نه الآن که حکم در دادگاه کیفری صادر شده و به مرحله پایانی تجدید نظر نزدیک شده و احتمال امکان تغییر حکم کاهش یافته است . نوش دارو پس از مرگ سهراب افاقه نخواهد نمود !

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما بهتره که وکیل بگیرید