مشاوره حقوقی رایگان - کارت به کارت اشتباه

سلام خسته نباشید. مدتی پیش مبلغ 3میلیون پول به اشتباه به حساب فرد دیگری کارت به کارت کردم و بعد از اینکه بانک با ایشان تماس گرفتن به هیچ عنوان قبول نمیکنن پول را برگردانند و خود من نیز تماس گرفتم و ازشون خواهش کردم که پول را برگرداند و تمام اطلاعات مشخصات خودمم در اختیارش گذاشتن محل کار و غیره ولی با عین حال میگوید پول را پس نمیدهد و شما کلاهبردارید. باتوجه به اینکه ان فرد در استان دیگری است چگونه میتوانم پیگیری کنم برا گرفتن پولم؟؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. باید علیه ایشان دادخواست حقوقی مطالبه و استرداد وجه به علت استیفای ناروا تقدیم دادگاه کنید.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

از طریق دفتر خدمات قضایی شهر خودتون دادخواست مطالبه وجه بدید علیه ایشان