مشاوره حقوقی رایگان - جرم هتک حیثیت

من با همسرم اختلاف داریم. بعد از اینکه من به منزل پدرم اومدم همسرم یک صفحه اینستا درست کرده و شماره مادر من رو پخش کرده بعناوین خیلی بد و حتی اسم من و خواهرمم نوشته و پخش کرده .. از طریق پلیس فتا متوجه شدیم همسرم بوده ... الان خواستم بدونم چه جرمی بهش میدن ؟؟ ایا اونقدر سنگین هست که ادب بشه؟

پاسخ ها :

محمدرضا نوروزي فيروز

جناب آقای محمدرضا نوروزي فيروز :

با سلام به استناد قانون جرائم رایانه ای موارد اعلامی دارای مجازات حبس یا جزای نقدی است که در اختیار مرجع قضایی رسیدگی کننده می باشد